2015. február 25., szerda

Nike Air Force One női cipő 35-40 sok féle - Jelenlegi ára: 10 900 Ft

Nike Air Force One női cipő 35-40 sok féle edzőcipő, utcai cipő sportcipő!
 Többi termékem megtekintéséhez:  KATTINTSON IDE!
A termékek képeken látható színekben és designokban elérhetőek. A képek alatt látható "TELJES MÉRET" gombra kattintva még nagyobb képet tekinthet meg.
Szín: Képeken láthatóak, minden kép az eladó termékek közül egyről készült, nem studió vagy letöltött termékfotók.
Méret: A legtöbb cipőből 35-40-ös méretig vannak, de kérdezzenek és megérdeklődöm, hogy elérhető-e a kért méret. Mérettáblázat a termékképek között.
Egy pár cipő ára szállítással együtt: 15 900 Ft.
A cipők alapesetben doboz nélkül érkeznek, amennyiben eredeti dobozában szeretné megrendelni, leütésnél a megjegyzésbe vagy e-mailben jelezze.
 Kérem érdeklődjon mielott leüti, hogy elérheto-e a termék.  Csere nem érdekel. A szállítás 5000 Ft. Minden rendelésnél a megjegyzésben tüntesse fel a cipő kódját és a kért méretet.
A termék csak rendelésre elérheto, a szállítási ido 15-60 nap, de ez változhat a posta gyorsasága és terheltsége függvényében. Általában 30 nap körül szokott tartani a szállítás. A 60 nap csak extrém esetekre vonatkozik és ha nem érkezik meg a postai feladástól számítva 60 napon belül a csomag akkor a beszállító visszafizeti a vételárat.
Rendelés menete:
Átutalja vagy befizeti az összeget egy OTP Bankban, amint megérkezik az
összeg már tudom is rendelni a terméket, 1-2 munkanapon belül feladja
a beszállító az ön címére a csomagot és átlagosan 15-60 nap a
szállítás. Általában 30 nap körül szokott megérkezni. A 60 nap csak extrém esetekre vonatkozik és beszállítónak van egy olyan ajánlata, hogy a feladást követo 60 napon belül nem
érkezik meg a termék akkor visszafizeti az árát. A feladáskor megadok egy csomagköveto azonosítót amivel nyomon lehet követni a csomag állapotát.
Csak komoly érdeklodök jelentkezését várom, az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést. A postai szállítás idotartamáért nem vállalok felelosséget, miután megérkezett a termék méret és nem tetszés miatt nem tudom cserélni a terméket, a beszállító felé tudom továbbítani ezeket a kéréseket, rajta múlik, hogy elfogadja vagy sem. Kérem ennek tudatában licitáljon. Reklamációt a termék megérkezésétől számítva 5 munkanapon belül tudok elfogadni.
A szállítás csak ajánlott levélként, előre utalással elérhető.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)! Az ÁSZF-et itt tudja elolvasni:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Általános Szerzodési Feltételek!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!


Jelenlegi ára: 10 900 Ft

Az aukció vége: 2015-03-18 06:08
. Nike Air Force One női cipő 35-40 sok féle - Jelenlegi ára: 10 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése